Володимир Остапчук потрапив в гучний скандал, публічно пожартувавши про конкурс Євробачення, застосувавши некоректну риторику. На це звернула увагу Олександра Кутас - перша у світі модель в інвалідному кріслі та перша фотомодель з інвалідністю в Україні.

Нагадаємо, Остапчук заявив зі сцени, що Євробачення — це "конкурс геїв та інвалідів". Висловлювання шоумена зачепило за живе 26-річну модель Олександру Кутас і вона вирішила особисто звернутися до Володимира, оскільки вірить у те хороше, що є в кожній людині.

Однак подальша відповідь Остапчука дівчину просто шокувала. Про все це Олнксандра розповіла на своїй сторінці у Facebook, зазначивши, що всі скриноти переписки збережено.

"Щоб розібратися в ситуації я особисто вкрай коректно і з повагою звернулася до Володимира. Вірю в найкраще в людях, поки вони не переконають мене у зворотному. Подальшої відповіді я ніяк не очікувала. Нижче наведена дослівна реакція:

"Та господи, ніхто нікого не збирався ображати. У чому суть претензії, що я сказав слово "інвалід" в мікрофон? Так, вибачте, раз такі речі ображають, перепрошую. Взагалі не бачу тут проблеми. Так в чому ж суть претензії?"- передала слова ведучого Олександра Кутас.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Володимир Остапчук, instagram.com/vova_ostapchuk/
Володимир Остапчук, instagram.com/vova_ostapchuk/


Олександра пояснила, що в результаті родової травми вона з дитинства пересувається на інвалідному кріслі. Однак, це не завадило їй зробити успішну кар'єру моделі. Зараз відома українка проживає в Лондоні і бере участь у фешн-зйомках.

І хоча Олександра Кутас таки почула вибачення Остапчука за некоректні жарти, проте він недолуго спробував перекинути вину на те, що в Україні погані умови ждя життя людей з інвалідністю.

Модель з інвалідністю вирішила публічно стати на захист всіх людей, яких також образили слова Володимира Остапчука і закликала це зробити ″колег по цеху″.

″Я переконана, подібна риторика публічної людини недопустима ні в одному поважному суспільстві.Мені щиро прикро, за трьох прекрасних дівчат з інвалідністю, присутніх на концерті, яким вся ця ситуація не могла не зіпсувати настрій.

А в іншому, мабуть, час і ставлення суспільства розсудить. Дуже чекаю публічних позицій колег по цеху″, - написала Олександра.

Я не могла остаться в стороне узнав о высказывании ведущего Евровидения-2017 в Украине Владимира Остапчука, перед...

Geplaatst door Alexandra Kutas op Donderdag 5 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук назвав Євробачення конкурсом "геїв, інвалідів і фріків"

Як повідомляв портал Знай.ua, Остапчук осоромився на весь Палац спорту та ледь не зіпсував концерт KAZKA

Також Знай.ua писав, центр реабілітації для дітей з інвалідністю залишився без опалення