Американський актор Девід Пол помер напередодні свого 63-річчя. Про це пише EOB News. Один з братів-близнюків, які зіграли головні ролі у фільмі "Няньки" помер у 62 роки.

Скріншот повідомлення

Причина смерті поки не повідомляється, але, за даними джерел, Підлогу помер уві сні. Смерть актора підтвердив його брат-близнюк Пітер.

Няньки, кадр з фільму

Девід Пол знявся в низці фільмів - "Няньки", "Придорожні вбивці", "Варвари", "Вашингтонське таксі" та інших фільмах.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Актор народився 8 березня 1957 року. В останні роки життя професійно займався фотографією, крім акторської діяльності він також писав музику і вірші, грав на гітарі.

Екранний дебют - 1982 рік, комедія з Гері Бьюзі, Адамом Болдуіном і Містером Ти "Вашингтонський таксі". Далі - "Лицар доріг", "Хлопець з "Фламінго", культові "Брати-варвари" і "Няньки", "Подвійні неприємності" і "Природжені вбивці", звідки сцена з братами була вирізана при фінальному монтажі.

Нагадаємо, Маколей Калкін вперше за довгий час знявся в модній фотосесії для обкладинки журналу Esquire