Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з матір'ю його двох дітей Оленою Войченко, яка звинувачувала чоловіка в зрадах, все частіше став з'являтися на екранах, в соцмережах, набуваючи велику армію прихильників і хейтерів. Так, артист вирішив оригінально привітати дівчат з Міжнародним жіночим днем 8 березня, знявши музичну пародію.

"Чоловік знову лицар?
З самого ранку Він таємниче зник за дверима і повернувшись з оберемком квітів, розпливаючись в усмішці, каже, шепоче і бажає.
Тебе вітають всі: крім Нього, навіть дурні листівки в Viber, депутат з білборда і сусідський хлопчисько.
Але головний подарунок для Тебе!
Сьогодні Він буде мамою.
Він сам помиє, сам приготує (і ви це з'їсте, якщо їстівне), сам вигуляє і випере.
Він зі списком простоїть півгодини в молочному, акуратно надсилаючи фотки дитячої каші і Твоїх улюблених цукерок. Він максимально зібраний і милий.
Він сьогодні старається як ніколи, лише в рідкісні моменти вигукуючи: «Твою матір»!
Він не лається, він розуміє - батько ніколи не стане мамою.
І таких як Він - мільйони. Чи зможе Він побути з дітьми весь день? Ну гаразд - хоча б пару годин.
Дивись мою нову пародію і знай, Він захоплюється тим, як Ти виховуєш і вкладаєш любов.
Обережно! У відео багато життя і чоловічого болю😂😘", - поділився емоціями Остапчук. Фолловери не пройшли повз, проте серед позитивних коментарів била і маса негативних відгуків, як на Youtube, так і у Instagram.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.