Відома українська акторка Марина Д'яконенко зіграла головну роль у новій комедії "Побачення у Вегасі", що вишла у прокат 5 березня. Для неї це перша роль у повному метрі та перша комедійна. У фільмі вона перевтілилася у топ-менеджерку рекламного агентства Оксану, яка летить до Лас-Вегаса з серйозним завданням - підписати важливий контракт з клієнтом. Але на шляху до перемоги у героїні з'являється Артем - конкурент, який отримав те саме завдання. І з цього починаються усі пригоди у комедії.

Марина Д'яконенко розповіла в етері POLITEKA LIFE про те, як проходили зйомки "Побачення у Вегасі".

Марина Д'яконенко та Ахмед Есмурзієв - гості POLITEKA LIFE
Марина Д'яконенко та Ахмед Есмурзієв - гості POLITEKA LIFE

"Більшість зйомок ми провели все-таки у Лос-Анджелесі. У Лас-Вегас ми насправді їздили тільки на один день - знімали там фінальну сцену. Вона дуже красива, на фоні всіх цих багатоповерхових будівель", - зізналася акторка.

Вона зазначила, что в самому Лос-Анджелесі зйомки фільму проходили майже три тижні.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Ми знімали, я всім кажу, в нуль градусів, в плюс 40: там зранку нуль в пустелі, а о 12 годині вже плюс 40. Знімали у піщану бурю, коли просто зносило все, а в нас не було часу, треба було знімати. Тобто умови були різні. Але це було настільки кайфово! О четвертій ранку ми кожен день прокидалися, але я взагалі не жалкую ні про що, тому що це було незабутньо. Ці три тижні були просто класні", - зазначила Марина.

Марина Д'яконенко, кадр з POLITEKA LIFE
Марина Д'яконенко, кадр з POLITEKA LIFE

Акторка поділилася, що ввечері, вже після зйомок, їздила з іншими членами знімальної групи у супермаркет у Беверлі-Хіллз.

"Купували собі їжу. Ходили гуляти з Беверлі-Хіллзу у Голлівуд пішки. Тобто це класно, - додала вона. - Ми знімали на пляжі Веніс Біч у Лос-Анджелесі - це нереально великі океанські пляжі".

Кадр з фільму "Побачення у Вегасі", Веніс Біч
Кадр з фільму "Побачення у Вегасі", Веніс Біч

Також на етер POLITEKA LIFE разом з Мариною завітав і виконавець ролі психотерапевта у фільмі Ахмед Есмурзієв. На жаль, його зйомки проходили у Києві, тож летіти до США йому не довелось.

"Мені сценарій з самого початку сподобався, - зінався актор. - Це була моя перша комедійна роль".

Він додав, що йому довелося розмовляти у фільмі з акцентом, тому актор знайшов оригінальний спосіб, як зробити його.

"Складність була в тому, що потрібно було мати американський акцент. Треба було говорити українською мовою, але з американським акцентом. Цілий тиждень я копіював посла США в Україні, як він розмовляв", - розповів Ахмед.

Дивіться у відео, що цікавого розповіли Марина та Ахмед про зйомки "Побачення у Вегасі".

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, як відома голлівудська зірка потрапила в українську комедію з Поляковою та Остапчуком "Побачення у Вегасі".

Також режисер Сергій Шляхтюк розповів Знай.ua, як проходив кастинг у комедію "Мій дідусь - Дід Мороз".