Відома російська співачка Марина Абросимова, яку знають і люблять шанувальники під сценічним ім'ям МакЅим, вирішила взяти безстрокову відпустку через проблеми зі здоров'ям. Абросимова лягла в одну з московських клінік, де перебувала під постійним наглядом лікарів. Нещодавно співачку виписали, але вона продовжує залишатися під наглядом фахівців.

У лютому МакSим довелося скасувати заплановані концерти та заходи, щоб зайнятися своїм здоров'ям, яке було сильно підірвано в результаті аварії. Співачка потрапила в ДТП за кордоном навесні минулого року і отримала серйозні травми. Машину Марини занесло на слизькій дорозі і вона вилетіла в кювет. Тоді у артистки навіть була часткова втрата пам'яті, не кажучи вже про численні забої.

співачка МакSим, фото: Instagram
співачка МакSим, фото: Instagram

Проблеми довгий час не давали про себе знати, але недавно раптово загострилися. Почалися сильні болі голови збився режим сну. Тому МакSим прийняла рішення лягти в клініку, де знаходилася під цілодобовим наглядом лікарів.

"Днями Марину виписали, зараз вона вдома з дочками. Відчуває себе набагато краще, але продовжує спостерігатися амбулаторно: проходить відновлюючу терапію, їздить на процедури. Їй і раніше прописали повний релакс, мінімальні фізичні навантаження. Тому Марина багато гуляє на свіжому повітрі, бігає, робить масажі", - розповіла Маргарита, директор МакSим.

Дома артистка опинилася якраз до дня народження старшої дочки Олександри, якій виповнилося 11 років. Тому МакSим змогла взяти участь в організації свята.

співачка МакSим з доньками, фото: Instagram
співачка МакSим з доньками, фото: Instagram

Шанувальники сподіваються, що після повного одужання МакSим повернеться до концертної діяльності і записи нових пісень.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, співачка МакЅим "зламалася" просто на сцені

Як повідомляв портал Знай.ua, співачка МакSим розповіла про виснажливі тренування у дитинстві.

Також Знай.ua писав, лікарі не допомогли врятувати Заворотнюк, родичі акторки звернулися до вищих сил