Старша дочка відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк Анна залишила у своєму Instagram жалісний пост про хвору матір. Дівчина розповіла про те, який переживає стрес у ситуації, що склалася, і повідала, що вони їздять до мощей святої Матрони, помолитися за одужання артистки.

Подруга сім'ї Заворотнюк, співачка Інна Малікова в коментарях до посту Анни написала: "Анечка, рідна! Молимося!". Зізналися, що моляться за одужання Анастасії Заворотнюк та інші користувачі. "Анечка, хотілося б сказати, щоб ви якомога частіше зверталися до Матронушки. Я сама особисто до лютого не дуже вірила, але тепер точно можу сказати – вона чує і допомагає. Молюся про здоров'я вашої мами", - написала одна з користувачок. На що дочка акторки відповіла, що вони вже були у Матрони, і вона допомагає їм.

Нагадаємо, 48-річній Анастасії Заворотнюк діагностували рак мозку взимку, після того як у неї почалися сильні головні болі. 13 вересня стало відомо, що вона потрапила в лікарню у вкрай важкому стані. Зараз медики борються за її життя, а рідні моляться і просять підтримки у фанатів зірки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Нагадаємо, онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя і смерті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що відома співачка терміново звернулася до світу через Заворотнюк.

Також портал "Знай.ua" писав, що донька тяжкохворої Заворотнюк шокувала новими знімками.