Актори серіалу «Моя прекрасна няня» прокоментували онкологічне захворювання у Анастасії Заворотнюк

Так, колеги по серіалу «Моя прекрасеая няня» вперше прокоментували стан здоров'я Анастасії Заворотнюк. Нагадаємо, що багато фанатів підозрюють у неї онкологічне захворювання, пише Politeka. Але ось деякі фанати впевнені, що таким чином актриса намагається підігріти інтерес до себе. Актриса Анастасія Заворотнюк ніяк не коментує чутки про онкології. Директор артистки повідомив, що правду вона відкриє в телевізійному інтерв'ю, вихід якого запланований на вересень. Все це час відданим фанатам залишається лише сподіватися, що актриса спростує діагноз.

Щодо цього вирішив висловитися актор Сергій Жмгунов, який зіграв у серіалі роль Максима Шаталіна. Варто відзначити, що з Заворотнюк їх пов'язували і любовні стосунки протягом чотирьох років.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Жигунов впевнений, що Анастасія не стала б жартувати зі своїм здоров'ям.

«Я не думаю, що про такі речі можна жартувати. Настя — людина з фантазією, звичайно, але не до такої міри. Не вірю, що вона могла свідомо запустити плітки в інтернет щодо стану свого здоров'я. Вона не така», — прокоментував Сергій Жигунов.

Нагадаємо, Кравець приголомшила визнанням на "Танцях з зірками".


Як повідомляв раніше Знай.uа, Заворотнюк роками приховувала страшний діагноз.


Також Знай.uа писав про те, що у мережі з'явилася інформація про смертельну недугу Анастасії Заворотнюк.