Менеджер російської актриси Анастасії Заворотнюк відповів на питання про її серйозної хвороби.

Про це передає clutch.ua.

У п'ятницю, 23 серпня, стало відомо, що у відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк запідозрили рак мозку. Про те, що у 48-річної зірки серіалу «Моя прекрасна няня» онкологія написало видання Дні.ру з посиланням на популярний глянець Таємниці зірок. Так, медіа пише про те, що спровокувати захворювання могла процедура ЕКО, яку Заворотнюк зробила для того, щоб народити дитину своєму чоловікові Петру Чернишову.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

«Дуже схоже на слід від біопсії загрудинний вузлів. За грудину лізуть, щоб виключити лімфосаркому або лімфогрануломатоз – різновиди раку крові. Тобто колеги шукали джерело пухлини», – цитує видання лікаря.

Анастасія Заворотнюк поки ігнорує тисячі повідомлення від стурбованих шанувальників і ніяк не коментує новину про онкологічної хвороби. Першим мовчанку порушив її концертний директор Стас Христовий. Відповідати конкретно на питання він не став, а лише заінтригував неоднозначним заявою публіку.

«На початку вересня Настя дасть велику телевізійне інтерв'ю. Ви дізнаєтеся всю правду з перших вуст. Настя все розповість, поулибається… Йде робочий процес», – повідомив Христовий.

Нагадаємо, українська Кардашьян порадувала новим відео.


Як повідомляв раніше Знай.uа, зірка серіалу "Моя прекрасна няня" змінився до невпізнання.


Також Знай.uа писав про те, що Анастасія Заворотнюк втретє стала мамою.