Як відомо, співачка Наташа Корольова активно веде свою Instagram-сторінку і частенько радує шанувальників різноманітними відеороликами і фотографіями. Нещодавно чоловік знаменитості, Сергій Глушко, більш відомий як Тарзан, відзначив 50-річчя 8 березня дуже незвичайним способом. Так, артист влаштував на свою честь ювілейне стриптиз-шоу, примірявши різні образи і забравши одну з прихильниць з глядацького залу, а також зірвавши з себе штани.

"Ще вчорашні моменти ))) Хочу вклонитися в ноги всім,хто допомагав мені реалізувати мої фантазії 😀", - поділився радістю Тарзан. Фолловери не пройшли повз: "Фуууу, дешево, пішло...краще б у фільмі якомусь серйозному знявся. Під 50 років, а все своїм пісюном махає...огидно.", "Чому це так огидно саме у вашому виконанні????", "3.14-здець який , сільська вечірка. На те як чудить Джиган приємніше дивитися, ніж на цю х*ясту естетику", "Дивилася і ржала))). Було чомусь смішно🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉. Треба спільне шоу з Волочковою. Буде бомба🤩🤩🤩🤩🤩", "Автор і режисер, мабуть, сам Тарзан. З 90-х взагалі не виїхали, несмачно і вульгарно", "Треба ж як мало треба російському народові,що від голої дупи кайфують".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.