Засуджений до ув'язнення голлівудський кінопродюсер Гарві Вайнштейн, якого нещодавно доправили до найбільшої у світі виправної колонії на острові Райкерс, перебуває там у звичайній палаті тюремного лазарету з ще двома чоловіками. Продюсер почувається нещасним за ґратами.

Повідомляється, що Вайнштейн навіть допускає думки щодо суїциду. Саме тому за ним ведеться цілодобове спостереження. Для знаменитого продюсера нема жодних поблажок і він утримується, як звичайний ув'язнений.

Гарві Вайнштейн, скріншот: YouTube
Гарві Вайнштейн, скріншот: YouTube

Повідомляється, що днями Вайнштейн впав, намагаючись йти самостійно, хоча в нього і є інвалідне крісло, проте його важко використовувати. Саме через не зовсім задовільний фізичний та психологічний стан Гарві, його адвокати стверджують, що він заслуговує милосердя, оскільки і без того "впав в немилість" і має серйозні проблеми зі здоров'ям.

Захисники Вайнштейна звернулися до нью-йоркського судді з проханням призначити їхньому підзахисному покарання у п'ять років ув'язнення, стверджуючи, що він, швидше за все, не проживе за ґратами довше. Зазначається, що крім проблем з серцем у Вайнштейна є проблеми зі спиною через невдалу операцію після автомобільної аварії. Кірм того, йому постійно потрібні уколи в очі, щоб він не осліп.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Гарві Вайнштейн, скріншот: YouTube
Гарві Вайнштейн, скріншот: YouTube

Повідомляється, що Вайнштейн понад 20 років запрошував акторок в номери готелів під приводом обговорити їхню участь в масштабних проектах, а потім примушував до сексу і в разі відмови погрожував кар'єрі. Загалом понад 80 жінок звинуватили Вайнштейна в домаганнях. Серед них Анджеліна Джолі, Гвінет Пелтроу, Роуз Макгавен, Сальма Гайєк. Скандальний Гарві Вайнштейн виплатить своїм жертвам 25 мільйонів доларів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Так роблять усі": Вайнштейн вперше привідкрив жахливу сторону Голівуду

Як повідомляв портал "Знай.ua", Бред Пітт погрожував вбити Вайнштейна через юну голлівудську красуню

Також "Знай.ua" писав, що буде сидіти все життя із Оскаром в руках: Вайнштейна жорстко покарали