Лідер рок-гурту Thirty Seconds to Mars і актор Джаред Лето поділився захоплюючим відео з шанувальниками, на якому миготять мальовничі краєвиди Києва.

Так, всесвітньо відомий музикант прогулявся столичним Рибальським мостом, який, на жаль, вже закритий для відвідин і проїзду.

Джаред Лето, 30 Seconds to Mars
Джаред Лето, 30 Seconds to Mars

Відео з прогулянки Джаред опублікував у своєму Instagram-профілі. Також співак зізнався, що обожнює київські мости і запропонував перетворити закритий Рибальський міст на парк розваг.

"Одна з моїх улюблених речей в поїздці до Києва – всі мости, на які я піднімаюся. Я чув, що вони закривають цей іржавий старий міст, над яким працюють уже 20 років... Це класне місце, і багато людей люблять проводити там час, можливо, вони могли б перетворити його на парк?" - зазначив Джаред Лето.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Джаред Лето ледве уникнув смерті під час сходження на скелю в каньйоні Ред Рок.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джаред Лето шокував шанувальників жіночним образом: стрази, блискітки і щетина.

Також портал Знай.uа писав, що красень Джаред Лето залишив прихильницям номер мобільного, зателефонувати може кожна.