Акторка Людмила Артем'єва, відома своє роллю Ольги Ковальової в серіалі "Свати", відмовилася грати в новому сьомому сезоні цього телепродукту, який, за словами продюсерів, стане останнім.

Про це повідомляє Instagram-акаунт star_albumm, присвячений новина шоу-бізнесу.

Проте, що Артем'єва не з'явиться у "Сватах" розповіла інша акторка проєкту Тетяна Кравченко, яка грає Валентину (Валюху) Будько.

"Я нарешті зустріла своїх улюблених партнерів Федю Добронравова, Колю Добриніна... Крім Артем'євої, яка відмовилася зніматися. Чому? Начебто, щось там через гроші. Може, вимагала багато?! Не знаю… У новому сезоні буде показана історія молодих Будько: як ми познайомилися, як розвивалася наша любов… Федю в цьому віці грає його син Віктор, а мене теж дуже хороша актриса Дарина Рибак. Круто придумали хлопці, такий несподіваний хід!", - сказала Кравченко.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа
Показати ще

Те, що проблема саме у фінансовому аспекті, також пишуть російські ЗМІ.

Людмила Артем'єва з'явилася у ролі Ольги Ковальової ще у першій серії "Сватів" і була акторкою основного складу серіалу.

Людмила Артем'єва, фото Instagram
Людмила Артем'єва, фото Instagram

Це не перша втрата зіркового актора для Кварталу 95. Раніше проблеми виникли з актором Федором Добронравовим, виконавцем ролі Івана Будько, якому заборонили в'їзд в Україну через його заяви про анексію Криму. "Я дуже люблю свою країну і вважаю, що Крим повинен повернутися в лоно", - сказав актор.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше головний актор пішов зі "Сватів", Добронравов у нестямі: вважає роль принизливою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", доля "Сватів" змусила Добронравова молитися: з Іваном Будько і Валюхою доведеться попрощатися.

Також "Знай.ua" писав, Добронравов розкрив всю правду про продовження "Сватів": у скандалі поставлено крапку.