Мандрівник і телеведучий Дмитро Комаров з "Світу навиворіт" продовжує подорож по Китаю в рамках передачі.

На цей раз він відправився вивчати на китайські змеефермы секрети китайської народної медицини. Дане подорож по Китаю Комарів знімав ще до спалаху коронавіруса в Ухани.

"Як стати мільйонером на зміях? Продовжуємо вивчати секрети китайської народної медицини. І дізнаємося, як змеефермы приносять своїм власникам мільйони доларів щороку. Зі зміями у мене давня дружба. Ще з Камбоджі. Пам'ятаєте, як мене кусали майже 10 років тому?)", - написав Комарів.

Ще одним важливим елементом традиційної китайської медицини є зміїні настоянки. Жителі Піднебесної вважають, що вони можуть вилікувати всі хвороби. У Китаї їх можна вільно купити в будь-якій аптеці, на ринку або навіть торговому центрі. Так, команда "Світу навиворіт" відправиться на особливу ферму, де розводять змій і займаються виробництвом тэтой настоянки.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Комарів побуває в невеликому селі, де завдяки "зміїному промислу", кожен другий житель доларовий мільйонер. Зараз такі зміїні ферми є у кожного другого жителя села, а от раніше тільки один з жителів придумав ідею такої ферми.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаров з "Світу навиворіт" зловив гігантського водного монстра в епіцентрі коронавіруса.

Як повідомляв Знай. ua, Комаров з "Світу навиворіт" відшукав в Китаї "еліксир молодості".

Також Знай. ua писав, що поки Комарів підкорює світ, його чарівна дружина влаштувала сексуальні танці.