Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто ділиться у соцмережі Instagram пікантними фотосесіями. Так і в цей раз зоряна красуня порадувала фоловерів жаркий кадром, на якому позує в одній тільки білизні з нової колекції власного білизняного бренду.

На новому фото Кімберлі з'явилися в роздягальні, вона стоїть в спокусливій позі, але дуже серйозна і зосереджена. На ній світлий комплект сексуальної білизни – з ліфчика ледь не випадає пишний бюст, а трусики впиваються в шкіру. Волосся красуні розпущене і укладене на одне плече, а не її обличчі легкий природний макіяж, вона уважно дивиться в камеру. У підписі до фото Кардашьян зробила фанатам "непристойну" пропозицію – купувати білизну з її нової колекції з безкоштовною доставкою, а фанати почали активно обговорювати новий образ зірки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.