Дилетта Леотта вважається однією з найбільш популярних спортивних телеведучих і секс-символом італійського футболу. Красуня не припиняє радувати шанувальників яскравими фотографіями Instagram, на яких спокушає всіх своїми формами.

Зараз в Італії розбушувався китайський коронавірус Covid-19, через який вже призупинили Серію А. Виїхати на відпочинок за кордон дуже складно, але це не означає, що під час карантину не можна добре провести час. І яскрава блондинка доводить це.

Так, Дилетта опублікувала на своїй сторінці фото з гірськолижного курорту Курмайер, який славиться улюбленим місцем всіх гірськолижників в Європі.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Варто відзначити той факт, що журналістка навіть у спеціальному костюмі виглядає жіночно і сексуально.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що УЄФА прийняв рішення призупинити Лігу чемпіонів і Лігу Європи у зв'язку з пандемією коронавіруса у світі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Віталій Кличко просить аеропорт "Бориспіль" закрити авіасполучення з Італією, де поширюється коронавірус.

Також портал Знай.uа писав, що через пандемію коронавіруса і карантин Україна закриває кордон для іноземних громадян. Рішення набуде чинності через 48 годин.