Відома українська співачка Настя Каменських, яка минулої весни вийшла заміж за колегу по сцені Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими фото і відео зі свого насиченого творчого життя в Instagram. В цей раз зоряна красуня виклала в мережу веселе відео, на якому танцює, крутячи принадами.

Як видно, перед камерою зоряна красуня з'явилася в спокусливому і дуже оригінальному вбранні. На ній об'ємні чорні штани і короткий чорний топік, поверх якого Настя накинула дивну куртку – це два рукави, які з'єднані ланцюжками. Її волосся розпущене в красивій укладці, а на обличчі легкий макіяж. Каменських забавно танцює під незвичайний трек, крутячи принадами перед камерою. У підписі до відео співачка написала: "Sending my Friday house vibes. Танцюйте разом зі мною і налаштовуйтеся на позитив!". Шанувальники звичайно ж не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію зірки, захоплюючись її красою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.