Відомий український виконавець Олексій Потапенко, продюсер і чоловік Насті Каменських, який зараз разом з дружиною сидить у тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз Потап потішив фанатів забавним фото, на якому зображений на вулиці в цікавому місці.

Як видно, перед камерою Потап з'явився в легкому спортивному луці чи то на парковці, чи то на трасі. Він вийшов На прогулянку в чорних штанях і білій футболці, поверх якої накинув тонку світлу куртку. При цьому на його голові забавна чорна шапка, а на обличчі немає бороди, що помітили фанати. У підписі до фото Олексій написав: "#staypositive #втп". Звичайно, що така публікація не залишилася без уваги шанувальників артиста, Потапа засипають компліментами, багато обговорюють його схуднення і відсутню бороду. До слова, одна з користувачок звинуватила Олексія в байдужості.

Коментарі під постом Потапа
Коментарі під постом Потапа

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.