Відома українська співачка Настя Каменських, яка минулої весни вийшла заміж за колегу по сцені Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими фото і відео зі свого насиченого творчого життя в Instagram. В цей раз зоряна красуня виклала в мережу миле фото з Потапом, на якому вони відображені у подвійному кріслі на шоу "Голос країни".

На фото Каменських з'явилася в сексапільному чорній сукні, поверх якого наділу строкату накидку, а на її ногах акуратні чорні туфельки. Потап поруч з Настею просто розцвів, як зазначили шанувальники. На ньому темні джинси і біла курточка, вони обидва дивляться в камеру. Таке ж фото Олексій опублікував на своїй сторінці. У підписі до знімка співачка розповіла про черговий ефір шоу "Голос країни", а фанати кинулися обговорювати нову публікацію зірки. Користувачі відзначили, що Потап сильно схуд і помолодшав після весілля з Каменських, парочку засипають компліментами в коментарях до фото.

Коментарі до посту Каменських
Коментарі до посту Каменських

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.