Знаменитий російський співак Сергій Лазарєв активно веде власну Instagram-сторінку і досить часто радує шанувальників різними публікаціями. Нещодавно знаменитість виставив трепетну світлину зі своїм рідним братом, який загинув п’ять років тому. Так, артист вшанував пам'ять покійного брата в день його народження.

Скріншот допису Лазарєва

Павло помер у 2015 році від внутрішнього крововиливу після ДТП. У 36-річного співака є племінниця Аліна. Дівчинка багато часу проводить з бабусею з боку батька. Артист не став приховувати, що раніше його брат приймав заборонені препарати. Але після того, як він відбув тюремний термін, молодий чоловік зумів стати на шлях виправлення. Павло знайшов роботу, в його житті з'явився новий сенс. Тоді ніхто не очікував, що незабаром він піде з життя. Але фатальна ДТП внесла свої корективи.

"Павлушка! Братику! Сьогодні було б 42!! Люблю і пам'ятаю! Бережіть близьких", - зазначив Сергій.

На щасливому фото двоє братів стоять в обнімку. Видно, що чоловіки дуже схожі.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Шанувальники Лазарєва активно коментують світлину і висловлюють співчуття.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лорак і Лазарєв довго приховували це, оприлюднена листування.

Як повідомляв Знай.ua Лорак засвітилася в компанії з Лазарєвим, фанати в захваті.

Також Знай.uа писав, що Лазарєв опублікував компрометуючий знімок, фанати не втрималися.