Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравою серією кадрів, на яких показала, як розважає маленьких племінниць в рідному Хмельницькому. Так, артистка висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, через який більшість країн світу, в тому числі Україна, закриває свої кордони на карантин, закликавши прихильників залишатися вдома. Також Леся зазначила, що крім блискучих татуювань і розмальовок вони з малятами грають в комп'ютерні ігри.

"А ще ми в контрстрайк граєм😆🙈", - забавно підписала кадр Нікітюк. Фолловери не пройшли повз, підтримуючи кумира і її сім'ю: "У мене з цього все починалося😆 тепер 20 тату по тілу😆😆", "Тітка Леся я хоч і не тітка Наташа але зробіть мені по блату таке", "Дуже мило 😍😻", "Яка краса🔥🔥🔥🔥", "😀🌹🌹🌹принцеса", "Дай Бог Вам Маленьку Дитинку😘", "Гарна цяця😂😂😂", "Красуні неможливі😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈", "Яка краса😍", "Дівчинка лапочка яка 😍", "Леся, вже потрібно своє дитя🤗😘".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше