Відомий український виконавець Олексій Потапенко, продюсер і чоловік Насті Каменських, який зараз разом з дружиною сидить у тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз Потап потішив фанатів забавним відео, на якому з'явився разом з Позитивом.

Олексій записував це відео, сидячи в кріслі, мабуть, у своєму офісі, а Позитив крутиться десь за задньому плані. При цьому на голові Потапа можна побачити величезну шапку у вигляді емодзі-какашки, яка розбурхала фанатів. У своєму зверненні артист повідомив, що буде в прямому ефірі в TikTok і закликав користувачів його там дивитися. В кінці відео Позитив раптом узяв сокиру і почав підкрадатися до Потапа ззаду. Фанати не залишили без уваги таке кумедне відео репера і почали активно обговорювати його в коментарях, найбільше, звичайно, коментують незвичайну шапку Потапа.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.