Відома українська співачка Настя Каменських, яка минулої весни вийшла заміж за колегу по сцені Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими фото і відео зі свого насиченого творчого життя в Instagram. В цей раз зоряна красуня виклала в мережу милий кадр, а в підписі до нього поділилася улюбленими книгами.

На новому фото Настя відображена будинку, вона затишно вмостилася на дивані з улюбленим песиком і книгою в руці. На ній білі спортивні штани і така ж кофта, волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж і зосереджений вираз. У підписі до фото Каменських поділилася з шанувальниками списком своїх улюблених книг: "В різні періоди життя мені в руки траплялися книги, які допомагали усвідомити багато речей і змінили моє життя, так чи інакше. Хочу поділитися ними з вами. Зберігайте піст, щоб не втратити". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати новий образ зоряної красуні, а також книги, які вона рекомендує до прочитання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.