Скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився забавним відео, на якому під свою нову пісню "Вдома" танцює разом з незадоволеним котиком. Так, артист придумав для шанувальників новий інтерактив, закликавши залишатися вдома у зв'язку з карантином через коронавірус COVID-19 і ритмічно рухатися, записуючи схожі відео.

Ми всі зараз на карантині. (Цим нікого не здивуєш🤦🏻‍♂️) І наскільки він буде ефективним – залежить від того, чи буде кожен з нас відповідально його дотримуватись. Але, думаю, що стрес і паніка - погані помічники. Адже, імунітет залежить не лише від вітамінів і способу життя, але і від нашого настрою. ☝🏼Тому, пропоную разом його покращувати! І оголошую #КОНКУРС❗️ Знімайте відео, як круто ви проводите час вдома під мою нову пісню #ВДОМА Танцюйте, займайтесь улюбленими справами, обіймайтесь, розважайтесь з дітками - загалом робіть те, від чого кайфуєте! 🙃 Виставляйте свої творіння в інстаграм з хештегом #ВДОМАТАКДОБРЕНАМ Найяскравіші я покажу на своїй сторінці, а автори трьох найкращих відео отримають від мене дуже корисні в нинішні часи призи! 😉 Я перший ділюсь, як проводжу час вдома🤪 Тепер ваша черга! Чекаю!😘
",

, - запропонував фанатам Козловський. Фолловери не пройшли повз, проте деякі з них звинуватили виконавця в жорстокому поводження з котом.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака, заявивши, що страждати - це дуже зручно, але більше він цим займатися не хоче.

А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім. Щоб хоч якось похвалитися фігурою, він зробив з сорочки короткий топ.