Міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2020" скасували через пандемії коронавіруса. Розглядали варіант перенести конкурс онлайн, але вирішили перенести його на наступний рік.

Так, виступ всесвітньо відомої співачки Мадонни на Євробаченні в Ізраїлі в 2019 році назвали пророчим. Перед виконанням пісні Future ("Майбутнє") співачка в короні ніби знищує людей у протигазах з квітами на голові. До речі, пандемія була оголошена на початку весни, тому квіти теж розцінюються шанувальниками як знак.

Мадонна, скріншот YouTube
Мадонна, скріншот YouTube

Також символічно, що приспів пісні Future перекладається як "Не всі йдуть у майбутнє, мало хто вчиться на помилках минулого".

Раніше повідомлялося, що останнім часом таблоїди не втомлюються писатьи про роман Мадонни з 26-річним Ахламаликом Вільямсом. А поп-діва не втомлюється підливати масла у вогонь.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Так, нещодавно на гучній вечірці з нагоди завершення гастролей в Лондоні, 61-річна зірка пристрасно цілувалася з молодшим від неї на 35 років бойфрендом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Мадонна під Новий рік сховалася від суду з молодим коханцем.

Як повідомляв Знай. ua, Лобода з Іваном Дорном розважалася у Мадонни.

Також Знай. ua писав, що Мадонна злилася в пристрасному поцілунку з дуже молодим коханцем.