Популярна українська телеведуча і улюблениця публіки Леся Нікітюк, яка вже стала обличчям Нового каналу і підкорила чимало чоловічих сердець, часто радує фанатів різноманітними відеороликами та яскравими постами в Instagram.

Так, цього разу знаменитість оприлюднила нову світлину, на якій вона позує в чорній сукні та капелюхові. Водночас, вона розповіла, що на її сторінку всього за день підписалося понад сто тисяч людей.

Леся Нікітюк, фото: Instagram
Леся Нікітюк, фото: Instagram

"Сьогодні нас стало більше, аж на 100 тисяч. Давайте знайомитись! Напиши з якої ти країни, міста чи смт, і чому на мене підписався/лась!", - написала вона.

Щодо самих фанатів, то вони активно відреагували на допис та почали стверджуватися, що попросту не могли підписатися на таку прекрасну телеведучу, як Нікітюк.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Скріншот допису, де в неї запитали про розмір грудей, і Нікітюк відповіла, що має другий

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше