Відома українська співачка Настя Каменських, яка минулої весни вийшла заміж за колегу по сцені Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими фото і відео зі свого насиченого творчого життя в Instagram. В цей раз зоряна красуня виклала в мережу милий кадр, на якому позує разом з чоловіком і своїм тренером.

Як видно, знімок Настя зробила сама, на ньому вона позує разом із чоловіком Олексієм Потапенком і тренером, якого звуть Андрій. Мабуть, фото було зроблено на тренуванні або на пробіжці, адже всі вони на вулиці в спортивних костюмах. У підписі до фото Каменських розповіла, що її тренер проведе тренування в прямому ефірі, і побачити його може кожен охочий. "Я повністю довіряю Андрію в плані спорту і можу точно сказати, що ваша з ним тренування буде дуже крутий і ефективною!", - написала співачка. А ще вона додала, що готує свій черговий прямий ефір, адже це відмінний спосіб спілкуватися з фанатами під час карантину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.