Відомий український продюсер і артист, а також з недавнього часу чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко, часто балує шанувальників новими фото свого життя у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість висловив своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома, а щоб їм не було нудно, записав для них пісню і навіть зіграв на гітарі. Так, артист нагадав фоловерам, що неділю можна провести всією сім'єю перед телевізором, вболіваючи за улюблених виконавців на шоу "Голос країни 10", де вони з Настею ділять "сімейне" крісло журі.

"«Залишайся вдома, дивись Голос країни. Самоізолюйся».", - лаконічно підписав відео Потап. Фолловери не пройшли повз: "Олексій дякую. Вы найкращий мотиватор, і взірець справжнього, сильного чоловіка👍", "Потап давай концерт))🌹", "дивлюся!!!!...😃", "Велике спасибі ще раз за таку пісню. Потап, ви кращий!", "ого маєш класні 2 акорди", "Залишаюся вдома з родиною і сподіваюся на відповідальність та свідомість інших людей теж", "Красунчик🔥🔥🔥🔥", "Залишаюся вдома і буду сподіватися на те що все буде добре 🙏".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючым фото.