Наречена відомого українського співака Віктора Павлика розповіла, як вони з коханим проводять час на карантині. Вони планують зіграти весілля цього літа і планують спільне майбутнє.

25-річна Катерина Репяхова багато разів підкреслювала, що не переживає з-за різниці у віці і навіть навпаки вважає коханого своїм наставником і вчителем.

Однак Катерині не завжди вдається зберігати позитивний настрій. Так, вона не стрималася, коли відповідала одній з прихильниць на критику. Наречена Павлика заявила, що якщо жених її кине, то вона знайде когось краще.

Тим часом пара поки що виглядає щасливою і розповідає, чим займається на карантині.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Позавчора готувала весь день. Вчора їздили трохи по місту. У магазин, а ввечері – прямі ефіри. Сьогодні лежу в ліжку, дивлюся ТБ", – поділилася дівчина своїм розпорядком.

Раніше молода наречена відомого українського співака Віктора Павлика Катя Репяхова буквально приголомшила моторошною історією про стосунки з рідним батьком. Так звана "концертна директор" Віктора Павліка розповіла, що її батьки колись працювали над спільним бізнесом.

Проте через деякий час її батько став банкрутом і заклав їх будинок в банк, який потім його і вилучив. Про це стало відомо завдяки недавньому інтерв'ю Катерини для одного з українських видань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гола наречена Віктора Павліка показала свою попку в душі і "змила весь бруд".

Як повідомляв Знай. ua, молода наречена Віктора Павліка втомилася мовчати і зізналася про підступність "татуся".

Також Знай. ua писав, що нова "Шикидим" надихнула Віктора Павліка помолодіти, як готується до весілля наречений.