Найпопулярніша екс-учасниця романтичного реаліті-шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталія Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Так і в цей раз дівчина виклала в мережу цікавий знімок, на якому позує в компанії бородатого красеня.

Як видно, знімок зробив саме хлопець, він сфотографував себе і Раміну у величезне дзеркало. Дівчина з'явилася в кадрі в темних вільних джинсах і сексапільному гірчичному топіку, який оголив ідеальний прес і підкреслив пишний бюст. Її волосся розпущене, а на обличчі немає макіяжу – тільки мила посмішка. При цьому на руках Есхакзай тримає маленьку собачку. Хлопець позує в синіх джинсах і білій футболці, він злегка посміхається, дивлячись у камеру. У підписі до фото Раміна не розповіла, що це за хлопець, але фанати відзначили, що він чимось скидається на Козловського.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Колишня Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єру.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкове кохання.