Четвертий сезон реаліті-шоу ″Від пацанки до панянки″ Нового каналу за складом учасниць можна сміливо назвати найбільш жорстким. Цього разу в Школу леді потрапили навіть дівчата з наркотичною залежністю.

Віка Кошутіна і Женя Мазур розповіли, як обходилися на проєкті без заборонених речовин і через що їм довелося пройти.

″Вперше я спробувала наркотики в 12 років. До проєкту кожен день вживала купу наркотиків, у мене були нереальні передози. Я валялася і розуміла, що можу померти. У будь-який момент мені ″світила″ в'язниця, смерть або реабілітаційний центр. На проєкті довелося відмовитися від наркотиків. У мене почалися ломки, було дуже погано, ходила туди-сюди, мріяла покурити траву″, - згадує Віка Кошутіна.

Її ″подруга по нещастю″ Женя Мазур, теж мучилася на реаліті. Дівчина з чотирирічним стажем вживання навіть в ефірі зізнавалася, що їй складно дається відмова від наркотиків.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

″Перший раз накрило на другому тижні проєкту. Після зйомок протягом п'яти годин мене просто викручувало. Мені викликали швидку. Але я цього не особливо пам'ятаю, бо була п'яна. Решта разів була твереза, ломки проходили не так інтенсивно. Але все одно було страшно. У цей момент ти абсолютно не контролюєш своє тіло″.

Женя добровільно покинула проєкт. Але не через ломки, а з альтруїзму - вирішила врятувати від вигнання інших дівчат. І, зізнається, до старих звичок вона не повернулася. Жага до життя перемогла швидкий кайф.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, уперше всі учасниці "Від пацанки до панянки" залишили Школу леді

Як повідомляв портал Знай.ua, модель-трансгендер навчить "пацанок" жіночності

Також Знай.ua писав, як стартував новий сезон "Від пацанки до панянки"