Український співак Віктор Павлік і його наречена Катерина Репяхова вирішили заробляти на продажу захисних масок, які зараз є самим затребуваним товаром. Про це стало відомо завдяки публікації Репяховой в Instagram.

Медична маска Віктора Павліка виконана в чорному кольорі і на ній написана рядок з пісні співака "Ні обіцянок, ні пробачень".

Поки що артиста не звинуватили в тому, що він наживається на нещастя, як багатьох інших артистів.

Наречена Віктора Павліка, фото: Instagram
Наречена Віктора Павліка, фото: Instagram

Наречена відомого українського співака Віктора Павлика розповіла, як вони з коханим проводять час на карантині. Вони планують зіграти весілля цього літа і планують спільне майбутнє.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

25-річна Катерина Репяхова багато разів підкреслювала, що не переживає з-за різниці у віці і навіть навпаки вважає коханого своїм наставником і вчителем.

Однак Катерині не завжди вдається зберігати позитивний настрій. Так, вона не стрималася, коли відповідала одній з прихильниць на критику. Наречена Павлика заявила, що якщо жених її кине, то вона знайде когось краще.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, молода наречена Віктора Павліка втомилася мовчати і зізналася про підступність "татуся".

Як повідомляв Знай. ua, наречена Віктора Павліка завела розмову про розірвання, не витримавши критики.

Також Знай. ua писав, що нова "Шикидим" надихнула Віктора Павліка помолодшати.