Українські артисти опинилися у тимчасовій відпустці через введення карантину в Україні. Усі концерти скасовано, тож без роботи залишилися співаки, музиканти, танцювальні колективи - всі, хто раніше був задіяний у концертній індустрії.

Знай.ua поспілкувався зі співачкою Таянною (Tayanna), аби дізнатися, як вона проводить час з родиною у карантині, що робить та як ставиться до вимушених мір.

Tayanna, фото надано співачкою
Tayanna, фото надано співачкою

Tayanna, які зміни вніс карантин у ваше життя? Про що найбільше турбуєтеся зараз?

Інформаційний гул сприймається як саундтрек з трилера. Але, потрібно включати усвідомленість. Страх є, як і життя є, і любов. Все, що відбувається зараз - неспроста. Настав час відпочити природі і людству.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Звісно, невизначеність лякає всіх. Що буде завтра - з економікою світу, нашої країни, сім'ї. До чого готуватися? І поки відповідей немає, важливо нагадати собі, що завжди є "тут і зараз" - це щось особливе, це і є скарб. Я намагаюся не підживлювати егрегор, постійно обговорюючи або думаючи про події останніх тижнів.

Tayanna, фото надано співачкою
Tayanna, фото надано співачкою

Наша сила всередині нас і у кожного є вибір: помедитувати або почитати новини, зробити собі фреш або об'їстися шоколадом. Зараз нам всім важливо наповнюватися позитивними образами - підвищувати звучання душі, більше приділяти увагу собі та родині. У 21 столітті стільки можливостей є, як провести час з користю.

В мене нарешті з‘явився час для вивчення нової іноземної мови, змогла перебрати свій гардероб, почала більше спілкуватися зі своїми підписниками, вперше провела онлайн концерт, а зараз дописую альбом "Жіноча сила", який вийде вже незабаром.

Tayanna з сином та братом, фото: Instagram співачки
Tayanna з сином та братом, фото: Instagram співачки

Наразі ви тимчасово без роботи чи ТВ-зйомки за графіком?

Концерти довелося перенести з турботою про здоров'я наших глядачів. На зйомки програми ЖВЛ я продовжую їздити, так як медіа працюють постійно. Але, на каналі все досить суворо з пропусками, на вході міряють температуру.

Яке дозвілля у синочка в цей період?

За останні пару років тільки зараз з'явилася можливість повноцінно приділити час синові. Ми з Даніелем робимо уроки, граємо в настільні ігри, малюємо, медитуємо, читаємо, готуємо його улюблені ласощі. Присвячуємо час музиці. Помітила, що в ньому все більше пробуджується любов до музичних інструментів, він дуже тонко почав відчувати музику. Це мене тішить.

Tayanna, фото надано співачкою
Tayanna, фото надано співачкою

Карантин вже вдарив по бюджету?

Доводиться трохи затягнути паски, так як незрозуміло, коли все закінчиться і скільки часу знадобиться, щоб люди відновилися і почали ходити на концерти.

Я, також, переживаю за своїх музикантів, адже їх заробіток залежить від моїх концертів, а у всіх є сім'ї і свої потреби. Тому, чекаємо, коли повернемося до робочих буднів.

Tayanna з колегами на студії, фото надано співачкою
Tayanna з колегами на студії, фото надано співачкою

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, як коронавірус вдарив по музичній індустрії, залишивши артистів без роботи.

Також повідомлялося, що соліста Rammstein Тілля Ліндеманна госпіталізували з коронавірусом.

А у Росії слідом за інфікованим коронавірусом Лещенком у лікарню доставили Ігоря Ніколаєва.