Відомий радянський і російський композитор і співак Ігор Ніколаєв самостійно звернувся в лікарню Комунарки через погане самопочуття і явні симптоми коронавірусу Covid-19.

Як повідомляють росЗМІ, артист здав аналізи на коронавірус. Поки що точних результатів аналізів немає. Подробиці госпіталізації Миколаєва також не повідомляються.

Наташа Корольова і Ігор Ніколаєв, скріншот з YouTube
Наташа Корольова і Ігор Ніколаєв, скріншот з YouTube

Раніше ми писали про те, що радянський і російський артист Лев Лещенко, 19 березня брав участь у зйомках на телеканалі "Росія 1" незадовго до госпіталізації з коронавірусом в Комунарці. Так, співак особисто був присутній у студії передачі Андрія Малахова.

Крім Лещенка, в студію також прийшли поетеса Лариса Рубальська, гуморист Геннадій Хазанов, співак Аркадій Укупник, ведуча Ангеліна Вовк та співачка Катерина Шавріна.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Льва Лещенка почалися труднощі з диханням, він почав задихатися, після чого лікарі прийняли рішення перевести його в реанімаційне відділення.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Франції депутата вразив коронавірус, ледве дихає.

Також портал Знай.uа писав, як перевірити себе на коронавірус - лікарі рекомендують самодіагностику.