Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардаш'ян, яка прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто ділиться у соцмережі Instagram пікантними фотосесіями. Так і в цей раз зоряна красуня порадувала фоловерів жаркими кадрами, на яких позує в зухвалому латексному вбранні.

Як видно, на нових фото Кімберлі з'явилися, мабуть, у готельному номері, вона крутиться на пуфі, і так і сяк демонструючи соковиті форми. Модель позує перед камерою в бежевому латексному костюмі, який щільно обтягує фігуру. Волосся красуні розпущені і випрямлене, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до публікації Кардашьян написала: "Переглядаю фотографії, зроблені в моєї останньої поїздки в порожній тепер Париж. Бажаю всім здоров'я і безпеки в ці важкі часи". Фанати почали активно обговорювати новий образ зірки, засипаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.