Відома українська співачка Настя Каменських, яка минулої весни вийшла заміж за колегу по сцені Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими фото і відео зі свого насиченого творчого життя в Instagram. В цей раз зоряна красуня виклала в мережу милий кадр, на якому позує у студії "Голосу країни", де вона сидить у кріслі тренера разом з чоловіком Потапом.

І на цьому фото, вони разом, власне, і сидять в цьому подвійному троні. Настя прийшла в студію в стильному вбранні – не нею спокусливий комбінезон кольору хакі оригінального фасону з цікавим коміром-прикрасою. Волосся красуні зібрані у високий акуратний пучок, а на обличчі яскравий вечірній макіяж. Потап прийшов на зйомки у рваних джинсах і подовженою джинсовій сорочці оригінального фасону. Видно, що парочка в гарному настрої, вони грайливо тягнуться до заповітної кнопки. У підписі до світлини Каменських розповіла про шоу і анонсувала новий ефір.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.