Відомий український продюсер і артист, а також з недавнього часу чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко, часто балує шанувальників новими фото свого життя у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість висловив своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома. Так, артист вперше за довгий час показав архівне фото з дитинства, де в 13 років позував в Римі. Варто відзначити, що в кадрі, датованим 1994 роком Потап дуже схожий на свого сина Андрія від колишньої дружини Ірини Горової.

Рим 1994 .... коли-небудь закінчиться #карантин
, - поділився ностальгією Потап. Фолловери не пройшли повз, залишившись в захваті: "Крім зачіски і вагона досягнень відмінностей не знайшла😊", "Кроси🔥🔥🔥", "Ой, яке сонечко! 😀🌞🌞🌞❤️ А мені тоді лише рік був😂👶", "Я думала це син", "Хто ж знав наскільки геніальним стане цей хлопчик!", "Любов до кепки у вас давно виявляється 😊", "Боже, куди подівся цей зворушливий хлопчик??", "Це ви...???🤯ОМГ Так змінився...😲😲😲", "Якииий 🔥🔥🔥", "довго не могла зрозуміти хто на фото... вау", "Красунчик😻😂".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.