Відома танцівниця і хореографка Олена Шоптенко виклала спокусливу фотографію і поділилась планами на перші дні після завершення карантину.

На фотографії, опублікованій у мережі Instagram, Олена позує у короткій чорній сукні. На жінці високі підбори і доволі яскравий макіяж, волосся падає легкою хвилею.

Танцівниця підписала свою світлину так: “Я не дуже люблю короткі сукні та підбори. Не дуже люблю галасливі компанії і заходи. Віддаю перевагу сімейній вечері в ресторані. Вихідні вдома мені подобаються більше за виїзні. Чаю з печивом з вершковим маслом віддаю перевагу над келихом вина. Хороший фільм на дивані люблю більше гучної музики на вечірці. Так ось, єдине, про що я зараз мрію: коли закінчиться карантин, надіти каблуки і коротку сукню і зайнятися саме тим, що я не люблю”.

Зазначимо, що хоча Олена не любить підбори і вечірки, глядачі великої кількості танцювальних шоу бачили Олену у красивих, стильних і грайливих сукнях і костюмах, адже життя артиста потребує лоску, а життя танцівника бальних танців дотримання дрес-коду.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Такий пост не є нетиповим для сторінки танцівниці. Олена Шоптенко активно користується Instagram і ділиться своїми спостереженнями про життя молодої мами під час карантину: відома хореографка розповідає як зробити розпорядок дня для всієї родини, а також дає онлайн-уроки танців, які користуються великою популярністю серед підписників її сторінки.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Олена Шоптенко зворушила фанатів душевним сімейним фото: "Моя велика гордість".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена Шоптенко зізналася, від чого отримує колосальне задоволення на "Танцях з зірками": "Дуже рухливий!"

Також "Знай.ua" писав, що Олена Шоптенко розповіла про труднощі материнства: "Я постійно плачу".