Відомий хореограф Олена Шоптенко розповіла про радісну подію в її родині.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що днями свій ювілей відсвяткував дідусь відомої танцівниці. Йому виповнилось 100 років. Фотографією з ювіляром Шоптенко поділилась в одному із соціальних мереж.

Танцівниця зізналась, що розлука дається їй дуже важко, проте рідні допомогли доглянути за малим сином поки Олена поїхала вітати ювіляра.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Мій дід - моя велика гордість. Ветеран війни, мудрець і справжній полковник. Я навіть уявити собі не можу, скільки всього він пережив і переніс, і дуже пишаюся тим, що в свої сто років вона бадьора, зберіг позитивний настрій, по-справжньому любить життя і кожен день проживає із задоволенням", - прокоментувала Олена.

Варто нагадати, що 43-річна Наталя Могилевська зараз активно гастролює Україною. Щільний концертний графік не дозволяє співачці вийти з форми, що вона і демонструє на нових фотографіях в соціальних мережах.

Народна артистка України давно небайдужа до танців. Про це ми знаємо ще з часів першого сезону проекту “Танці з зірками”, де Наталя Могилевська з Владом Ямою посіли друге місце, пропустивши вперед Володимира Зеленського з Оленою Шоптенко. У 2017 році зірка взяла реванш у парі з Ігорем Кузьменком. Відтоді уся концертна програма артистки наповнена не лише вокалом, а й танцями.

Нагадаємо, відома українська співачка Джамала зараз отримує задоволення від материнства та професійно поєднує це з кар'єрою. Зірка зараз виховує сина Еміра-Рахмана, якому виповниться рівно один рік 28 березня. Нові знімки співачка виклала на своїй сторінці в Instagram-Stories.

Як повідомляв "Знай.ua", відомий український танцюрист, суддя "Танців з зірками" Влад Яма та його чарівна дружина знялися у досить чуттєвій фотосесії для одного з українських глянців. Також Влад Яма розповів, за що цінує свою другу половинку.

Також "Знай.ua" писав, що Олена Шоптенко вирішила поділитися найпотаємнішим і навіть розповіла, як її лагідно називає чоловік.

За мовний закон голосували депутати, яким довіряє 4% населення - Пальчевський