Відома українська співачка Джамала зараз отримує задоволення від материнства та професійно поєднує це з кар'єрою. Зірка зараз виховує сина Еміра-Рахмана, якому виповниться рівно один рік 28 березня.

Нові знімки співачка виклала на своїй сторінці в Instagram-Stories.

Джамала
Джамала

Так, на фото співачка показала, як її син грає в кімнаті і дивиться на сплячого батька – Сеїт-Бекіра Сулейманова. Додамо, що переможниця пісенного конкурсу Євробачення-2016 досі не показує шанувальникам в мережі обличчя малюка, найчастіше – фотографує хлопчика зі спини.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Варто нагадати, що солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька розповіла, чому не змогла виграти у Нацвідборі на " Євробачення 2019. Співачка відреагувала на шквал критики в її бік і зізналася, що тепер набагато більше часу приділяє урокам вокалу. У програмі "Світське життя" з Катею Осадчою Олександра заявила, що не вважає свій спів на конкурсі провальним.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська співачка MARUV, яка перемогла в Національному відборі на Євробачення-2019 і відмовилася від участі в ньому, розповіла, кого підтримуватиме на цьогорічному міжнародному пісенному конкурсі. MARUV заявила, що вболіватиме за представника Росії - Сергія Лазарєва. Зазначимо, що в 2014-му Анна Корсун, яка ще не була MARUV, брала участь у проекті "Голос країни", де її наставником був Сергій Лазарєв. З того часу у артистів триває міцна дружба.

Нагадаємо, Олександр Рибак записав кавер на пісню Джамали "1944": кліп заворожує.

Як повідомляв Знай.uа солістка KAZKA виправдалася за невдалий виступ на Нацвідборі: тепер я зроблю все.

Знай.uа писав, Шоптенко розповіла про любощі з чоловіком: фанати розчулені.

Дивіться відео по темі: