Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала фото і розповіла про благодійний марафоні, в якому збирається взяти участь.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі знаменитості, вона позує в профіль з великими навушниками на голові. Волосся Джамали зібране в хитромудру зачіску, а на її обличчі легкий макіяж з улюбленими чорними стрілками на очах. При цьому у артистки дуже втомлений вигляд, може навіть здатися, що вона плаче.

У підписі до фотографії Джамала розповіла, що бере участь в благодійній акції. "Кращий спосіб привітати всіх з Різдвом – це зробити добру справу. Завтра, 25 грудня, в рамках #GivingTuesday (Щедрий вівторок), я прийму участь в незвичайному музичному фестивалі Bedstock і заспіваю в студії Радіо Аристократи. Ми для вас будемо співати і збирати гроші для дітей. І ви обов'язково поділіться своєю добротою. Слухайте і дивіться з 20.00 @radioaristocrats. Я заспіваю о 21.00!".

Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію Джамали. "Це так мило. Ти така добросерда. Удачі у всьому. Ти натхнення", "Буду слухати, дивитися і допомагати. А Ви, Джа, видужуйте швидше!", "Я не сплю, я чекаю. Кому буде нудно пишіть, будемо чекати разом", "Чому ви така красива", "Одужуйте, Ви велика розумниця! Будемо слухати", - пишуть в коментарях до фотографії Джамали.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що заміжня Джамала вбралася в наречену. Співачка похвалилася тим, що взяла участь у створенні благодійного календаря "Щирі", який присвячений національному українському костюму. На фотографії Джамала позує в національному костюмі нареченої.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.