Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка трохи схвилювала фанатів новим фото на своїй сторінці.

Так, на чорно-білій фотографії, яка з'явилася в записі артистки, вона позує сидячи на дивані і підперши голову рукою. На ній темні рвані джинси і блискуча сорочка. Волосся Джамали розпущене і спадає на плечі, а на обличчі стриманий макіяж з акуратними чорними стрілками на очах. Вона стомленим поглядом дивиться в камеру.

У підписі до фотографії Джамала написала, що не любить зиму за короткі дні. "Понеділок – день важкий. Як ви переживаєте? Як ви все встигаєте, коли у нас вже о 15.00 темно", - написала Джамала і залишила кілька хештегів.

"Часу і в правду не вистачає на все, але, знаєте, як круто сісти ввечері і переглядати відео з ваших концертів. Наче зараз ти знову там і переживаєш ті ж емоції", "Слава богу, що я справді встигла сьогодні багато, але відчуваю, що після народження сина я теж почну не встигати", "П'ю каву і біжу по справах. Фото прекрасне!", "Відповідь проста – я нічого ніколи взагалі не встигаю", "Ось ця ваще", "Красуня", "Не знаю коли все встигати – прокидаюся – темно, приходжу додому – теж темно, хочу Новий рік і відразу літо", "Дуже красива! Просто захват!", - пишуть шанувальники в коментарях до фото Джамали.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше повідомлялося, що заміжня Джамала вбралася в наречену. Співачка похвалилася тим, що взяла участь у створенні благодійного календаря "Щирі", який присвячений національному українському костюму. На фотографії Джамала позує в національному костюмі нареченої.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.