Російський співак Микола Басков поділився давньою літньою світлиною. Дерева, шматочок архітектури і блакить моря позаду дає підстави припустити, що фото зроблено в Італії. Співак притулився до статуї і вказує рукою на чоловіка поруч. Ним є Іосиф Пригожин, чоловік російської співачки Валерії. Микола одягнений, а от на Пригожині лише банний рушник, яким чоловік обмотав більшу частину свого тіла.

Цю дивну фотографію супроводжує привітання з днем народження від Баскова:

“Якби стали знімати серіал про унікальні персони в шоу-бізнесі, то безумовно ти @prigozhin_iosif був би на перших ролях. І, звичайно, в одну серію оповідання про тебе укласти було б неможливо. Така цікава біографія, неймовірна харизма і невгамовна енергія, якої точно вистачить для підзарядки зовсім немаленької електростанції. Така безмірна любов до своєї Музи @valeriya зворушлива турбота про людей, яких ти любиш. Здатність говорити одночасно за двома телефонами, вирішуючи разом масу проблем. Уміння дружити, все і всюди встигати і неймовірна товариськість. Дивно, що особисто про тебе ще не зняли кіно. Але, думаю, про таку яскраву особистість знімуть обов'язково. Будь таким завжди,” - написав Басков.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Авжеж, Басков навряд має серйозні плани щодо Пригожина, але таке відверте дружнє звернення зворушило підписників.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Микола Басков стривожив шанувальників своїм виглядом, сильно схуд: "Хворієте?.."

Як повідомляв портал "Знай.ua", Басков розповів про страшні переживання Ротару через нещодавній скандал.

Також "Знай.ua" писав, що Басков і Крутий побилися просто в аеропорту, Лорак, Лазарєв і Кіркоров не стрималися: "Потребує укольчику".