Ліга Сміху” приготувала для своїх глядачів на самоізоляції щось особливе. 3 квітня о 20:45 на каналі 1+1 глядачі побачать особливий випуск телепередачі, а саме — “Битву чемпіонів” онлайн! У першому віртуальному поєдинку зійдуться чемпіони проекту — “Прозорий гонщик” і “Стояновка”.

Як зазначає прес-служба каналу 1+1, у зв'язку з пандемією COVID-19 зйомки наступних етапів “Ліги Сміху” були перенесені. Але в п'ятницю 3 квітня вся Україна зможе не просто побачити улюблений гумористичний проект, але і стати його суддями. Для кого-то карантин — це суттєві обмеження, а для “Ліги Сміху” можливість показати себе в новому форматі і порадувати своїх глядачів. У віртуальному поєдинку зустрінуться команди, які ніколи раніше не змагалися. Під час цього поєдинку глядачі зможуть голосувати за вподобані їм номери — тобто, самі виберуть переможця.

Дивіться перший віртуальний поєдинок “Ліги сміху” на 1+1 в п'ятницю 3 квітня. Учасники всмак пожартують над Олею Поляковою і відправляться на безлюдний острів. Видовищне шоу гарантовано.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, гала-концерт ″Ліги сміху″ подарував українцям неймовірний вечір, які сюрпризи чекають глядачів.