Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Під час карантину зірка почала активно займатися спортом і навіть проводить онлайн-тренування для своїх фоловерів. А в цей раз Настя похвалилася ефіром на "1+1", а також анонсувала нові тренування.

Каменських опублікувала миле фото, на якому позує будинку в цікавому вбранні. Як видно, на ній об'ємний спортивний костюм оригінальної забарвлення. Її пишні кучеряве волосся розпущене, а на обличчі немає макіяжу, Настя дивиться прямо в камеру. У підписі до світлини зірка поділилася, що нещодавно була в студії програми "Сніданок" разом з Потапом, де вони розповідали про шоу "Голос країни". А також анонсувала нову вечірню онлайн-тренування. Шанувальники зіркової красуні не пройшли повз і почали обговорювати її нове фото і тренування, багато від них у захваті, а деякі жартують, що Настя вже уморила своїми заняттями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.