Український гурт Kazka і колектив зі Швейцарії Kadebostany презентували новий кліп на спільну пісню під назвою Baby i'm OK. Про це музиканти повідомили на своїй Instagram-сторінці, опублікувавши кадр з ролику.

Kazka відзначили, що відеоробота на спільну пісню, стане однієї з історій, які увійшли в міні-альбом Kadebostany – Drama.

"Сьогодні ми маємо честь разом з нашими друзями зі Швейцарії гуртом Kadebostany презентувати відеороботу до EP Drama, в якій одна з історій – наша спільна пісня Baby i'm OK", - вказується в публікації.

За словами українського колективу, пісня стала однією з найулюбленіших для них. До речі, кліп створила команда швейцарців навесні і знімався він в Стамбулі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Варто підкреслити, що фанати не очікували настільки крутого виконання спільної пісні та кліпу від музикантів, про що написали в коментарях під роликом.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, солістка гурту Kazka Олександра Зарицька спеціально для одного з українських телеканалів провела екскурсію своєю кімнатою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Регіна Тодоренко в купальнику схвилювала Instagram розкішними грудьми.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських дала урок макіяжу та цінні лайфхаки, але українки помітили інше.