Популярний в Україні грузинський холостяк Іраклій Макацарія, який прославився зйомками в шоу "Холостяк", вже встиг взяти участь у багатьох інших телепроектів на українському телебаченні. Красунчик так і не знайшов собі наречену в нашій країні, а ось роботи тут у нього предостатньо. Але на час карантину Іраклі, схоже, повернувся до рідного Тбілісі, звідки нещодавно показав нове фото в Instagram.

На знімку красень зображений під час тренування – він сидить на траві з гантелями в руках і витягнутою ногою. На ньому тільки чорні спортивні штани, а рельєфний ідеальний торс у нього не прикритий. Іраклі не дивиться в камеру, він зосереджений на занятті спортом і явно напружений. У підписі до світлини Макацарія розповів про своїх тренуваннях: "Хочу сказати вам сьогодні дякуємо! За те, що кожен день ви тренуєтеся разом зі мною, за те, що ви мене надихаєте спільної нелегкою роботою над своїм тілом і за вашу неймовірну підтримку".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.