Нове десятиліття починається з вибухової спортивної колаборації. Тренер і ведуча популярного проекту "Зважені та щасливі" допоможуть скинути зайві кілограми або нарешті здійснити свою мрію, схуднути і привести тіло в порядок.

найбажаніший і спортивний чоловік країни Іраклі Макацарія став тренером нової програми WOWBODY gym. Іраклі готовий приступити до перетворенню тіла українок.

Нагадаємо, що WOWBODY — це онлайн-програма схуднення для дому. Український супер-тренер Аніта Луценко та зірковий тренер Юлія Богдан її автори і творці.

Іраклі Макацарія, фото: прес-служба СТБ
Іраклі Макацарія, фото: прес-служба СТБ

"Ідея створити спільний проект виникла під час зйомок шоу "Зважені та щасливі". Я побачила, як круто він працює, як горить спортом! І крім того, у нього є всі тренерські сертифікати. Такого у WOWBODY ще не було! Тренування в тренажерному залі, все так, як любить Іраклі. Він мотивує зовнішнім виглядом, дуже дисциплінований і може кого-завгодно надихнути на заняття", - коментує Аніта Луценко.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

WOWBODY gym – є онлайн-програмою тренувань для занять в тренажерному залі з тренером-переможцем 9 сезону "Зважені та щасливі" Іраклі Макацарія. Достатньо взяти онлайн-програму на будь-якому гаджеті разом з собою в тренажерний зал і досягати результату. Це зручно і доступно з будь-якої точки світу.

Іраклі Макацарія, фото: прес-служба СТБ
Іраклі Макацарія, фото: прес-служба СТБ

В програму зіркових тренерів входять силові і кардіо вправи, мотивації і навіть схеми живлення. Програма Луценка і Макацарія - https://wowbodystrong.com/gym

Нагадаємо, Іраклі Макацарія ходив на побачення з олімпійською чемпіонкою.

Як повідомляв Знай. ua, "Холостяк" Макацарія у авто з гарячою українкою показав грузинський стайл.

Також Знай. ua писав, що зірка "Холостяка" Макацарія зробив відверте зізнання про нетрадиційну орієнтацію.