Як відомо, тяжкохвора російська актриса Анастасія Заворотнюк переживає зараз нелегкі часи. Також знаменитість намагається максимально тримати рот на замку і ховатися в тіні від шанувальників. З "зовнішнім світом" підтримує зв'язок її донька – Ганна. Дівчина не рідко публікує нові фотографії й іноді ділиться з фанатами особистими моментами. На цей раз дівчина розмістила своє фото на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, Ганна Заворотнюк опублікувала цитату з молодіжного серіалу "Пагорб одного дерева" і прикріпила до неї своє фото, на якому вона зображена в стильному вбранні, головною "фішкою" якого можна вважати об'ємну в'язану шапку світлого кольору.

"Важливо одне: не озлобитися від розчарувань, навчитися забувати про минуле та визнавати, що не кожен день буде сонячним. І коли ти губишся в темряві відчаю, пам'ятай, що тільки в темряві ночі видно зірки, і ці зірки приведуть тебе додому. Не бійтеся робити помилки, спотикатися та падати. Найчастіше найбільшу нагороду приносить те, що найбільше нас лякає...", - підписала вона фото.

Анна Заворотнюк, скріншот Instagram

У свою чергу, прихильники виразили своє захоплення від висловлювання, а також засипали Ганну комплементами і побажаннями.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Анюта, ти дуже схожа на маму, дуже красива ❤️ люблю Вас❤️❤️❤️", "Анюта ти дуже гарна та розумна) твої пости дуже мудрі,теплі,сонячні🤗 у тебе чудова сім'я👍все буде добре,і твоя мама обов'язково видужає🙏💛", "Мила , Анечка!!! Яка ви красива і зовнішньо і душею!!! Ви розумниця у своїх міркуваннях і дуже праві!!! Нехай якомога більшої світлих смуг буде у вашому житті!!!!", - прокоментували користувачі мережі.

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Анна Заворотнюк розповіла про один важливий крок, який назавжди змінив його життя.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анна Заворотнюк опублікувала пост, в якому розповіла про стосунки із молодшим братом Майком.

Також "Знай.ua" писав, що рідні Анастасії Заворотнюк терміново звернулися до медиків в її день народження.