Акторка Анастасія Заворотнюк, про ракове захворювання якої нещодавно повідомляли ЗМІ, може знаходитися в своїй московській квартирі.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Раніше у медіа висувалося припущення, що Заворотнюк може перебувати в Італії. Серед іншого, про це свідчили фотографії доньки акторки, яка та розміщувала в соціальній мережі Instagram - на них видно, що дівчина перебуває в Римі. Як писали ЗМІ, можливо, щоб покрити видатки на лікуванні в Європі, Заворотнюк довелося продати дім у Росії.

Анастасія Заворотнюк з сім'єю, фото: Instagram
Анастасія Заворотнюк з сім'єю, фото: Instagram

Тим не менш, згідно до джерел ЗМІ, зіркова "няня" могла вибрати довіритися російській медицині. Якщо ці відомості правдиві, то Заворотнюк вже може перебувати у квартирі в Москві разом з родичами.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також медіа повідомляють, що Заворотнюк, скоріш за все, успішно пройшла лікування від раку і зараз набирається сил після хвороби. Саме тому журналісти наполегливо писали про її перебування в Італії, натякаючи на переваги м'якого клімату півдня Європи для реабілітації.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше кадри з лікарні Заворотнюк просочилися в мережу, побачене вражає: фото.

Як повідомляв портал "Знай.ua", рідні Заворотнюк не витримали знущань над "Моєю прекрасною нянею": "Моральна потворність не лікується".

Також "Знай.ua" писав, що важкохвора Заворотнюк змінилася до невпізнання: "Від колишньої краси не залишилося і сліду".