Рідні акторки Анастасії Заворотнюк жорстко відреагували на публікацію в мережі архівних фотографій, на яких актора зображена під час танців біля жердини, повідомляє портал “Дни.ру”.

Як повідомляється, в інстаграм-акаунті під статтею з’явився коментар, у якому його автор засуджує поведінку тих, хто оприлюднив фото: “Неможливо підібрати слова для подібного. Хочеться продезинфікувати приміщення. Шкода, що моральна потворність не лікується”, - написав автор коментаря.

Анастасія Заворотнюк, фото: Dialog
Анастасія Заворотнюк, фото: Dialog

З іншого боку, журналісти не розуміють, чому б не надати інформацію про стан здоров’я зірки “Моєї прекрасної няні”, ніж продовжувати мовчання, плодити різні чутки та боротись з будь-якими повідомленнями в ЗМІ.

Нагадуємо, що нещодавно помічниця Заворотнюк жорстко відреагувала на чутки щодо блокування рахунків чоловіка акторки.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, таємний коханець Заворотнюк під носом у Путіна презентував "Слугу народу" Зеленського Росії: фото.

Також Знай. ua писав, що на онкохвору Заворотнюк відкрили полювання.